Impresszum

Az oldal üzemeltetője: Holló Építőipari Bt.

Adószám: 28928603-2-13

Cégjegyzékszám: Cg.13-06-061273

Székhely: 2030 Érd Korponai utca 25. A.

Levelezési cím: 2030 Érd Korponai utca 25. A.

Tel.: +3620 91 91 408

Email: info@holloannamaria.hu

Tárhely szolgáltató: MAXER Hosting Kft.

Szerzői jogok

Miután a holloannamaria.hu, mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a holloannamaria.hu weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

 

A holloannamaria.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.

 

A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre valamint az internetes reklámfelületeire.

 

Tilos a holloannamaria.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a holloannamaria.hu weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető.

 

A holloannamaria.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

 

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltatót kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 50.000 Ft, illetve szavanként bruttó 20.000 Ft. Felhasználó tudomásul veszi, hogy ezen kötbérkikötés nem túlzó, és ennek tudatában böngészi az oldalt. A szerzői jogi jogsértés esetén Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jogsértő felhasználóra hárítja.

Többre is kíváncsi? Kérjen időpontot személyes konzultációra!