Holló Annamária lakberendező

Holló Bt.

2030, Érd Korponai utca 25. A.

+3620 91 91 408

Egyedi árajánlat és személyes konzultáció

Kérem válasszon a felsorolt szolgáltatások közül!

Egyedi árajánlatának elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy megismerjem a Megrendelő igényeit és elképzeléseit a lakberendezéssel kapcsolatosan. Ez személyes konzultáció során valósul meg.

Személyes konzultáció menete:

• Megismerjük egymást, személyesen is átbeszéljük a megoldandó feladatokat.
• Feltérképezem és megismerem az Ön kéréseit, igényeit, ízlését, stílusát, illetve elvárásait az otthonával kapcsolatban.
• Körvonalazom, hogy milyen megoldási lehetőségeket rejt otthona lakberendezés szempontjából.
• Felmérésre kerül a lakás, megbeszéljük az Ön életmódját, szokásait. Hatékonyabbá tehető a megbeszélés, ha a tervezési helyszínről előzetesen küld számomra fotókat, valamint – amennyiben az rendelkezésre áll – alaprajzot.
• Megállapításra kerül a lakberendezéshez rendelkezésre álló anyagi forrás.

Személyes találkozáskor egyszeri konzultációs díjat számolok fel, mely a tervezés megrendelése esetén a tervezési díjból levonásra kerül. A konzultációs díj összege: Nettó 15 000 Ft/óra.

A találkozó után egyedi, részletes árajánlatot készítek, melyet e-mail-ben küldök el. A lakberendezői árajánlat elfogadása után szerződéskötésre kerül sor, ezt követően kezdődik a tervezési folyamat.

Vegye fel velem a kapcsolatot!

    Megismertem az Adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok, hogy a most megadott személyes adataimat az abban meghatározott céllal és módon használják fel.