Köszöntöm oldalamon!

Holló Annamária vagyok, lakberendezéssel foglalkozom. A Holló Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-t férjemmel, Holló Péterrel közösen vezetjük.

Az elmúlt tíz évben számtalan lakást újítottunk fel úgy, hogy én végeztem a tervezést és lakberendezést, férjem pedig a teljes kivitelezést. Cégünkben a közös munka gördülékenyen és hatékonyan működik, ügyfeleink számára komplex szolgáltatást nyújtunk.

Kedvelem a kifinomult, kortalan design-t, a tiszta szellős tereket, a kontrasztokat és a stílusos kiegészítőket. A lakberendezés során nyitott vagyok az új lehetőségekre a dizájnban, a színekben, a formákban, és a bútorokban is. Egyik stílusirányzatnál sem köteleztem el magam, szeretem ötvözni a régebbi és az újabb trendeket.

 

 

 

Szakmai ismereteim, célkitűzéseim

Jeles eredménnyel végeztem Lakberendező - Enteriőr szakon a Junior Art Center Lakberendező Iskolában, amely az ország egyik legjobb iskolája.

Lehetőséget szereztem a LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) tagság közvetlen elérésére.

Rendszeresen járok lakberendező kiállításokra, és szakmai konferenciákra, hogy folyamatosan képezzem magam.

Fő tevékenységem magánlakások, családi házak és egyéb belső terek tervezése. Munkám során figyelembe veszem az adott ingatlan, vagy helyiség építészeti stílusát, minőségét, emellett a megrendelő személyisége és a belső tér hangulatával kapcsolatos elképzelései is motiválnak.

 

 

Munkámhoz nélkülözhetetlen a kreativitás, az anyagismeret, a műszaki tudás és rendkívül fontos az emberismeret is. Több évet töltöttem az egészségügyben, ahol az empátia és a bizalom kiépítése elengedhetetlen. Ezeket a tapasztalatokat hasznosítom a lakberendezői munkám során is.

Fontos, hogy tökéletesen ráhangolódjak ügyfeleim ízlésvilágára, életvitelére, elképzeléseire. Ezeket az elképzeléseket továbbgondolom, fejlesztem, így tudom megalkotni a személyre szabott, harmonikus otthonukat.