Nagyméretű fürdőszoba berendezése – Milyen extrákban gondolkodjunk?

Nagyméretű fürdőszoba berendezése – Milyen extrákban gondolkodjunk?

with Nincs hozzászólás

Amennyiben olyan szerencsések vagyunk, hogy a lakásunkban egy nagyméretű fürdőszoba szolgálja a kényelmünket, izgalmas és rendhagyó megoldások közül választhatunk a berendezést illetően. Egy nagyméretű fürdőszoba berendezése során érdemes összetett, akár prémium minőségű lehetőségekben gondolkodni.

 

8 tipp, amitől különlegesebb a nagyméretű fürdőszoba berendezése

A következő kivitelezési megoldásoknak, berendezési tárgyaknak és kiegészítőknek köszönhetően a nagyméretű fürdőszoba berendezése igaz álomfeladattá válik a lakberendező és a tulajdonos számára.

Hogyan érdemes jobban kihasználni a rendelkezésünkre álló teret? A hagyományos szempontok és a panel fürdőszoba berendezése mellett most az alábbi megoldásokban gondolkodhatunk:

Dupla mosdó – A nagyméretű fürdőszoba berendezése általában egy dupla mosdó kialakításával kezdődik, ennek köszönhetően saját mosdónk és mosdószekrényünk lehet a reggeli és esti készülődésnél. A dupla mosdó elhelyezése megnyitja a kaput a kényelem felé, érdemes tehát benne gondolkodni.

Prémium zuhanypanel – A prémium zuhanypanel abban különbözik a hagyományos társától, hogy különféle extra funkciókkal van ellátva. Ilyen pl. a hidromasszázs fúvóka, vagy a beépített esőztető és zuhatag, aminek köszönhetően pihentető masszázsélményben lehet részünk a vízsugarak alatt. Így lesz az egyszerű zuhanyozásból prémium élmény.

Hidromasszázs kád – A hidromasszázs kádak ma már mindenféle méretben, színben és formában kaphatóak. Különlegességük, hogy akár két- vagy többszemélyesek is lehetnek, a hidromasszázs funkció víz -és levegőmasszázs rendszerrel működik. Különféle kiegészítőkkel vásárolhatjuk meg őket, ilyen például az elektronikus vezérléssel működtetett fényterápia.

Infraszauna – Az infraszauna telepítése igen könnyen kivitelezhető a szakemberek számára, így a nagyméretű fürdőszoba berendezése is könnyen kiegészíthető egy ilyen szaunával. Üzemeléséhez egy fürdőszobai konnektorra lesz szükség, beszerelése azonban némileg helyigényes, ezért célszerű ezzel kezdeni a felújítás, vagy berendezés során a munkálatokat.

Kombinált szauna – Egy prémium minőségű kombinált szauna teljes értékűen használható finn szaunaként és infraszaunaként is. Kicsi, de akár 5-6 személyes is lehet, ráadásul olyan extrákkal vásárolhatjuk meg, mint a bluetoothos szórakoztató elektronika, vízálló hangfalak, csillagos égbolt, pad alatti világítás, vagy akár a belső vezérlésű kályha.

Padlóba, vagy falba süllyesztett akvárium – Ki ne találkozott volna a Pinteresten vagy az Instagramon olyan fotókkal, amelyek bemutatják, hogyan fest egy fürdőszoba, amelyben süllyesztett akvárium van? Az, hogy halak úszkálnak a falban, vagy a padlóban, egyértelműen látványos megoldás, vízimádóknak érdemes elgondolkodni ezen a lehetőségen.

Hangulatvilágítás – A LED hangulatvilágítás napjainkban már nem luxus, a fürdőszoba-szekrény tetejére/aljára, a fürdőszoba plafon és a fal találkozásához, a kádhoz, vagy akár a tükör köré helyezett hideg fehér, meleg fehér, vagy akár színes LED világítással még egyedibbé tehetjük a fürdőszobánkat.

Okosrendszer – Napjainkban már nem ütközünk meg azon, hogy az otthonunkban kialakított okosrendszer segítségével hangvezérlés útján is feltölthetjük a fürdőkádunkat az általunk kívánt mennyiségű és hőmérsékletű vízzel. Természetesen egy ilyen okosrendszer kialakítása igen költséges, ám rendkívül modern és környezettudatos megoldás.

nagyméretű fürdőszoba berendezése

 

Miért gondolkodjunk extrákban?

Ha elég nagy a fürdőszobánk, a szokásos berendezési tárgyak (polcok, fürdőszoba szekrények, tárolók, szaniterek) mellett célszerű kihasználni a hely adta lehetőségeket.

A prémium csempe és a tévé mellett olyan ötletes megoldásokban is gondolkodhatunk, mint a  plafonról lelógó csap, vagy a vízhőmérséklet függvényében változó színű LED világítás.

 

Egy nagyméretű fürdőszoba berendezése izgalmas feladat, amely rengeteg kreativitást igényel. Egy profi lakberendező számára olyan kihívás, amely a lehetőségek tárházát nyitja meg, éppen ezért a modern végeredmény, és a stresszmentes kialakítás érdekében mindenképpen érdemes szakemberre bízni ezt a komplex feladatot.

 

Forduljon hozzám bizalommal:

Többre is kíváncsi? Kérjen időpontot személyes konzultációra!