5 dolog, amiben nagy segítségedre lehet a Pinterest lakberendezés!

5 dolog, amiben nagy segítségedre lehet a Pinterest lakberendezés!

with Nincs hozzászólás

A Pinterest lakberendezés az egyik legnépszerűbb trend, hiszen úgy ismerkedhetünk a lakberendezési stílusokkal, trendekkel és a legújabb dekorációs trükkökkel, hogy mindent egy helyen találunk. Mutatjuk, miben nyújthat segítséget a Pinterest világa!

 

Tájékozódj a lakberendezési stílusokról!

Gyakran előfordul, hogy szívesen új köntösbe öltöztetnénk az otthonunkat, ám sok idő és energia követni, hogy milyen lakberendezési stílusokat különböztetünk meg egymástól. A Pinterest lakberendezés ebben is nagy segítségünkre lehet.

Az utóbbi években az etno, az art deco, a vízparti stílus, a modern irányzat, a retró, a vintage, az indusztriális, a skandináv és a rusztikus stílus volt a legnépszerűbb. Ahhoz, hogy eldönthessük, melyik számunkra a legszimpatikusabb, érdemes nézelődni a Pinterest világában, és inspirálódni a rengeteg látványos kép között.

 

Pinterest lakberendezés
Pinterest lakberendezés
Pinterest lakberendezés
Pinterest lakberendezés

 

Ismerkedj meg a legújabb trendekkel!

Sokszor hamarabb értesülhetünk a Pinteresten a legújabb lakberendezési trendekről, mintha Facebookon vagy Instagramon nézelődnénk.

A Pinterest nagy előnye, hogy a megfelelő keresőszavakat használva néhány perc alatt annyi kérdésünkre kaphatunk választ, hogy nincs is szükség hosszabb keresgélésre.

Természetesen nem csak egy ház, vagy lakás berendezéséhez gyűjthetünk információkat, hanem ahhoz is, ha vállalkozásunkat friss színekbe, vagy formákba öltöztetnénk. Egy szépségszalon, étterem, vagy virágbolt esetében ez legalább annyira fontos kérdés lehet, mint egy játszóház, illetve fotóstúdió nyitásakor.

 

Használd ki megfelelően a rendelkezésre álló teret!

Könnyen előfordulhat, hogy jó stílusérzékünk van, a lakberendezési irányzatok között is remekül elboldogulunk, ám nincs ötletünk, hogyan tehetnénk a lakásban még tágasabbá a teret, hogyan használhatnánk ki ügyesebben a bútorainkat.

A Pinterest lakberendezés számos ötlettel szolgál. Hogyan rendezzük be a galériás lakásunkat, miként varázsoljunk polcok vagy térelválasztók segítségével egy nagyobb gyerekszobából két kisebbet, illetve hogyan használjuk a nappalinkat egyszerre dolgozószobának is.

A Pinteresten az ötletek tárháza végtelen, megvalósításukban csak a fantáziánk szabhat határt.

 

Pinterest lakberendezés – Bukkanj rá álmaid otthonára!

Sokszor már azelőtt begyűjtjük a számunkra szimpatikus lakberendezési tippeket, mielőtt saját otthonunk lenne. Lakásvásárlás előtt azért célszerű ez a megoldás, mert a választás szempontjai közé felírhatjuk azokat az infókat, amelyeket időközben szereztünk.

A Pinterest birodalma olyan izgalmakat tartogat, amelyek meggyőzhetnek arról, hogy társasházban vagy családi házban lakjunk-e. Beleszerethetünk egy erdei házikó, egy vízparti lakás, vagy éppen egy lombház fotójába, amely alaposan felboríthatja a korábbi terveinket.

 

Tipp! Érdemes átgondolni a pro és kontra érveket, rákeresni az adott témán belül az összes képre, és alaposan szemügyre venni a megoldási javaslatokat. Így anélkül ugrunk fejest egy vásárlásba, hogy hibát követnénk el.

 

Válassz egyedi bútorokat és kiegészítőket!

Nem csak a lakberendezési stílusok és a lakástípusok között inspirálódhatunk, a Pinterest lakberendezés a bútorok és kiegészítők tárházában is utat mutathat.

Kiválaszthatjuk, hogy a nappaliba milyen kanapét vásároljunk, eldönthetjük, hogy milyen párnákat, képkereteket, textíliákat, és apró dísztárgyakat válasszunk, ahogyan a konyhai dekoráció trendekkel kapcsolatban is képbe kerülhetünk.

A gyerekek hamar felnőnek, a szobájukat néhány évente meg kell újítani, talán más színekre és bútorokra esik majd a választásunk, mint korábban. Akár a csemetékkel együtt is nézelődhetünk a képek között, így közösen tudjuk majd eldönteni vásárlás előtt, hogy milyen irányba induljunk.

 

Amennyiben rengeteg ötletet gyűjtöttünk, de nem vagyunk profik a megvalósításban, célszerű egy hozzáértő lakberendezőre bízni otthonunk átalakítását, így garantáltan minden olyan elegáns, egyedi és stílusos lesz, ahogyan azt a Pinterest fotókon láttuk!

 

Forduljon hozzám bizalommal:

 

Többre is kíváncsi? Kérjen időpontot személyes konzultációra!